Volodimir Zelenski Sugereaza Pregatirea de Noi Operatiuni Impotriva Rusiei

Volodimir Zelenski sugereaza faptul ca Ucraina pregateste o serie de noi operatiuni impotriva Rusiei in momentul de fata, fara a da foarte multe detalii cu privire la ceea ce urmeaza sa fie derulat, insa probabil vorbim despre ofensive importante.

Volodimir Zelenski vorbeste totusi despre faptul ca exista probleme in multe zone ale liniei frontului in momentul de fata, iar asta pentru armata rusa isi continua atacurile din diverse directii, iar asta genereaza foarte multe situatii periculoase.

“A condus o întâlnire a țărușii într-un format nou, extins. Atât comandantul-șef, cât și comandanții direcțiilor au dat rapoarte și au fost rapoarte direct din prima linie.

Nivelăm situația, făcând totul pentru a ne pregăti acțiunile – planificate pentru viitor, pentru viitorul apropiat.

Comandantul-șef a raportat situația generală de pe front, cu accent deosebit pe mobilizare, situația specifică, cum și ce se face.

Am ascultat rapoarte detaliate la Stavka despre fiecare poziție de luptă, fiecare direcție cea mai tare. Direcția Bakhmut, sistemul de apărare aeriană „Khortytsia” – a fost raportul comandantului, generalul Syrskyi. Cum ne protejăm pozițiile, cum întărim această direcție specială și cât de mult luăm forțele inamicului.

Generalul Sodol a raportat despre departamentul de exploatare a cărbunelui, OTU „Donețk”. Situația este foarte grea. Să luptăm. Spărgem ocupantul și provocăm pierderi extrem de importante Rusiei. Repet iar și iar: cu cât Rusia pierde mai mult acolo, cu atât mai repede vom putea pune capăt acestui război cu victoria Ucrainei.

Am auzit un raport despre situația din sud. În special, direcția Odesa – a raportat generalul Hnatov. Situația nu s-a schimbat, urmărim toate perspectivele posibile.

OSUV „Tavria” – generalul Tarnavsky a raportat rezultatele specifice ale apărării. Mulțumim tuturor soldaților noștri care protejează Zaporizhzhia și întreaga zonă!

Obligatoriu – direcția nord, Kiev. A existat un raport al generalului Naev. Generalul a raportat că situația este complet sub control, întrucât se afla de-a lungul întregii granițe de nord.

Raport al ministrului Afacerilor Interne privind formarea de noi brigăzi „Garda Ofensivă”. Sunt rezultate foarte bune. Aceasta este o experiență foarte utilă despre cum poți și ar trebui să motivezi oamenii.

Și voi sprijini acest format de lucru atât la Stavka, cât și în informarea despre managementul apărării. Vreau ca oamenii noștri să știe și să înțeleagă ce și cum ne pregătim, ce și cum controlăm.

Desigur, problemele militare, detaliile operațiunilor de informații sunt ceva despre care nu poți spune totul. Dar vreau ca oamenii noștri să aibă predictibilitate chiar acum. Și sentimentul – sentimentul că Ucraina se îndreaptă spre obiectivele sale. Budanov, Malyuk, Lytvynenko au raportat. Glorie Ucrainei!”