Alegerea WhatsApp pentru MILIARDE de Utilizatori cu iPhone si Android

Alegerea WhatsApp MILIARDE Utilizatori iPhone Android

WhatsApp, una dintre cele mai mari platforme de mesagerie din intreaga lume in momentul de fata, ii anunta pe utilizatorii de telefoane iPhone si Android in legatura cu o schimbare foarte importanta pe care o face pentru toata lumea, si saptamana trecuta v-am spus ca aplicatia ar urma sa permita trimiterea de poze la calitate originala catre oricine.

WhatsApp nu face totusi modificarea in acest mod, ci modifica felul in care sunt comprimate pozele inainte de a fi expediate, astfel ca desi nu vom putea transfera poze la calitate originala catre oricine, vom putea totusi sa le trimitem cu o comprimare de doar 90% in comparatie de ceea ce se face acum.

WhatsApp isi schimba intr-un final politica in ceea ce priveste transferul de poze, iar asta pentru ca pana acum limita calitatea extrem de mult pentruc a pozele sa aiba dimensiunea cat mai mica, insa lucrurile se schimba in bine pentru noi, chiar daca nu se ofera prea multe detalii despre ceea ce se va intampla.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca WhatsApp Messenger ne va oferi optiunea de a trimite pozele la calitate standard, cu rezolutia de 1242 x 1230 pixeli, sau la calitate HD, fara a se oferi detalii oficiale despre modificare, dar in codul sursa al aplicatiei se mentioneaza ca se reduce calitatea cu doar 10%.

WhatsApp Messenger face aceasta modificare dupa ce alte platforme de mesagerie au implementat modificari similare pentru aplicatiile proprii in trecut, astfel ca modificarea in sine este una foarte buna, si cu siguranta va fi benefica pentru foarte multi dintre utilizatorii de telefoane iPhone si Android.

Alegerea WhatsApp MILIARDE Utilizatori iPhone Android calitate HD