Anuntul ENGIE de ULTIMA ORA, de ce sunt Informati Clientii din Romania

Anuntul ENGIE ULTIMA ORA Informati Clientii Romania

ENGIE le transmite clientilor din toata Romania un foarte important anunt oficial de ultima ora, iar oamenii care beneficiaza de servicii de energie electrica, sau gaze naturale, trebuie sa stie despre faptul ca mai au doar cateva zile in care mai pot profita de o promotie extrem de interesanta acum.

ENGIE le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a se inscrie la o promotie speciala prin intermediul careia ne ofera posibilitatea de a castiga mai multe telefoane iPhone 14, sau o bicicleta electrica, iar pentru a fi luati in considerare nu trebuie sa facem chiar atat de multe lucruri, conform companiei.

Puteti vedea in anuntul celor de la ENGIE Romania ca este suficient sa avem un cont de client in platforma MyENGIE, si sa activam factura electronica pentru a ne bucura de inscrierea in cadrula cestei promotii, si a avea sansa de a castiga premiile care sunt disponibile doar pana la finalul acestei luni, conform companiei.

ENGIE Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa stie oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de aceasta promotie speciala, asa ca daca sunteti interesati de ceea ce se ofera, ar trebui sa profitati de aceasta ocazie, si sa va activati factura electronica acum.

Au mai rămas doar câteva zile în care te mai poți înscrie în concursul nostru “MyENGIE. Mereu cu tine, online!”. Dacă nu ai cont de client și îți creezi unul până la 28 februarie 2023, având și factura pe e-mail activă (indiferent când ai activat-o, chiar și din noul tău cont de client), atunci te poți înscrie pe website pentru ultimul premiu lunar, un iPhone 14, sau chiar marele premiu, o bicicletă electrică Omega Kerwin. Succes!