Decizia DIGI Romania, ULTIMELE ZILE in care mai Ofera Asta Romanilor

Decizia DIGI Romania ULTIMELE ZILE Ofera Asta Romanilor

DIGI Romania, unul dintre gigantii de telecomunicatii din Romania in anul 2023, anunta milioanele de romani din intreaga tara in legatura cu o decizie importanta pe care a luat-o, si care vizeaza foarte multa lume, iar asta pentru ca ne aflam in ultimele zile in care mai este valabila o oferta speciala pentru portare in reteaua sa.

DIGI Romania vorbeste mai jos despre faptul ca doar in aceste ultime zile putem profita de optiunea de a ne porta in cadrul retelei sale de telecomunicatii, si putem beneficia de 6 luni de reducere de 50% pentru pretul abonamentului pe care il alegem, o oferta care nu exista la vreun alt competitor in momentul de fata.

Decizia pe care DIGI a luat-o cu privire la oferirea unei reduceri atat de mari pentru o perioada atat de lunga de timp, i-a adus companiei un numar mare de clienti in ultima perioada, ea reusind sa ajunga la aproape 5 milioane de clienti in Romania doar in baza portarilor pe care le-a inregistrat in fiecare an, cu record, dupa record.

DIGI nu spune daca va inlocui oferta actuala cu alta in momentul in care aceasta va expira, afirmand doar ca ea nu va mai fi valabila dupa zilele urmatoare, astfel ca este de asteptat sa nu vedem alta disponibila, ceea ce desigur ca nu ar fi vreo surpriza prea mare, pentru ca uneori se lasa perioade de pauza intre ofertele de acest gen.

Alege și tu beneficiile care ne-au transformat în rețeaua națională: acoperirea #1* din țară, preț avantajos & net nelimitat. Bucură-te de ultimele zile de campanie și prinde oferta. LEGE ABONAMENTUL CARE ȚI SE POTRIVEȘTE NET & MINUTE NELIMITATE în rețea sau naționale. Alege modelul care ți se potrivește și îl plătești în 24 rate, fără dobândă. Îl primești direct acasă, prin curier, sau îl ridici din cel mai apropiat easybox.