GRATUIT de la Auchan pentru Romani, ce Anunt are pentru Clienti

GRATUIT Auchan Romani Anunt Clienti

Auchan, unul dintre cele mai mari si mai cunoscute lanturi de hypermarket-uri care activeaza in Romania si are milioane de clienti anual, ii anunta in mod oficial pe romani in legatura cu ceea ce la da gratuit chiar in acest moment, si vorbim despre vesti extrem de bune pe care nimeni nu ar trebui sa le treaca cu vederea.

Auchan le spune romanilor ca le ofera gratuit 3 vouchere in valoare de 1.000 de LEI fiecare, direct in cadrul MyClub, daca urmeaza instructiunile de participare la promotie, adica vor cumpara un produs de gradinarit, si inscriu in aplicatia companiei, sau pe website-ul sau, respectivul bon pentru acel produs.

Campania pe care o desfasoara cei de la Auchan Romania in momentul de fata se aplica in toate magazinele din tara, deci nu conteaza efectiv de unde veti cumpara produsul de gradinarit, pentru ca veti putea inscrie fara probleme bonul de cumparaturi pe website-ul lantului de hypermarket-uri, in final.

Auchan Romania deruleaza aceasta campanie speciala pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca daca sunteti dornici sa participati, ar fi bine sa o faceti exclusiv in perioada de desfasurare, pentru ca in caz contrar veti rata sansa de a castiga un premiu reprezentand o suma considerabila de bani.

Transformă-ți grădina într-una de basm cu Auchan! Punem la bătaie 3 premii în valoare de 1.000 lei sub formă de bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan! Tot ce trebuie să faci este să cumperi un produs de grădinărit din magazinele Auchan sau de pe website prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan.

Să îl fotografiezi și să ne lași pe Facebook în secțiunea de comentarii fotografia sau să o postezi pe Insta Story. Păstrează bonul fiscal pentru validarea premiului. Concursul se încheie pe data de 6 martie. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți.