MODIFICAREA WhatsApp Extrem de IMPORTANTA in Telefoanele iPhone si Android

MODIFICAREA WhatsApp Extrem IMPORTANTA Telefoanele iPhone Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie cu peste 2 miliarde de utilizatori activi in fiecare luna in cadrul aplicatiei folosite pe iPhone si Android, are pregatita in mod neasteptat o modificare foarte importanta despre cae trebuie sa stie utilizatorii din intreaga lume in momentul de fata, pentru ca sunt direct vizati.

WhatsApp a decis ca este oportun sa le ofere in viitor oamenilor din intreaga lume posibilitatea de a edita mesajele pe care le trimit catre alte persoane, in ideea de a corecta eventuale greseli facute in redactarea lor, ceva ce foarte multa lume a cerut de extrem de multa vreme, dar ceva ce este oferit abia acum.

WhatsApp lucreaza la aceasta modificare de ceva vreme deja, iar acum vedem felul in care a evoluat ea pana in momentul de fata, ajungandu-se in punctul in care aplicatia ii notifica pe oameni ca un mesaj editat le-a fost trimis, iar daca vor sa-l vada, trebuie sa aiba instalata cea mai recenta versiune a aplicatiei.

Modificarea pe care WhatsApp Messenger o face aici este una pe care trebuia sa o vedem de ceva vreme oferita pentru aplicatia dedicata telefoanelor iPhone si Android, insa e bine ca e aajunge intr-un final sa fie implementata in aplicatie, chiar daca deocamdata este disponibila doar in versiunile beta ale acesteia.

WhatsApp Messenger intentioneaza sa lanseze aceasta schimbare in mod public abia in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru a ne fi oferita, indiferent de cat timp va fi nevoie pentru ca totul sa fie suficient de bine gandit pentru a putea fi utilizat fara probleme de catre oamenii din intreaga lume.

MODIFICAREA WhatsApp Extrem IMPORTANTA Telefoanele iPhone Android editare alerta