Aplicatia WhatsApp se SCHIMBA cu o Neasteptata Functie pe iPhone si Android

Aplicatia WhatsApp SCHIMBA Neasteptata Functie iPhone Android

WhatsApp, una dintre platformele de mesagerie cu peste 2 miliarde de utilizatori in intreaga lume, le pregateste oamenilor o schimbare importanta pe care multi trebie sa o stie, si despre ea v-am vorbit acum cateva saptamani, dar compania lucreaza in continuare la implementarea acestei functionalitati.

WhatsApp lucreaza la o functie speciala care urmeaza sa ne permita sa programam apeluri in grup cu persoanele din anumite grupuri de conversatii, iar asta vine ca o masura pe care compania o va integra pentru ca vrea sa le ofere oamenilor mai multe optiuni de a folosi propriul sistem de apeluri audio, sau video.

WhatsApp a implementat initial aceasta functionalitate pentru telefoanele cu sistem de operare Android, insa acum a decis sa o integreze si in iOS, desigur doar in versiunile beta ale aplicatiilor deocamdata, insa ea urmeaza sa fie oferita pentru toata lumea in viitor, insa nu se stie exact cand se va intampla asta.

Deocamdata cei de la WhatsApp Messenger testeaza in versiunea beta a aplicatiei pentru iPhone si Android aceste schimbari importante, iar asta pentru ca ele nu sunt 100% pregatite pentru a fi oferite in mod oficial deoarece nu sunt suficient de bine testate pentru a se vedea daca functioneaza corect.

WhatsApp Messenger lucreaza la mai multe schimbari importante pentru aplicatia de mesagerie in cursul anului 2023, pentru iPhone si Android fiind programate schimbari extrem de interesante, insa trebuie sa asteptam ca ele sa fie pregatite suficient de bine pentru a functiona corect, inainte de a ne fi oferite in mod oficial.

Aplicatia WhatsApp SCHIMBA Neasteptata Functie iPhone Android programari apelare