Hotarare a Kaufland cu Banii dati GRATUIT de Acum Clientilor Romani

Hotarare Kaufland Banii dati GRATUIT Acum Clientilor Romani

Kaufland, cel mai mare lant de hypermarket-uri din toata Romania in momentul de fata, ii anunta in mod oficial pe clientii din toata tara cu ceea ce a hotarat sa ofere gratuit pentru romani incepand din ziua de Dragobete, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre bani pe care-i putem castiga.

Kaufland explica mai jos faptul ca incepand de ieri ne ofera posibilitatea de a castiga unul dintre cele trei carduri cadou in valoare de 500 de LEI fiecare daca decidem sa participam la promotia aflata in desfasurare, ele fiind una cat se poate de simpla, asa cum au fost multe altele create pana acum pentru romanii din toata tara.

Pentru a prticipa la campania Kaufland Romania care este in plina desfasurare, compania ne cere doar sa comentam la postarea de mai jos, disponibila si pe Facebook, si sa etichetam persoana draga din viata noastra, iar asta pentru ca doar asa vom avea sansa de a ne bucura de premiile acestea.

Kaufland Romania nu spune daca pentru a primi banii e nevoie sa avem si un Kaufland Card, impreuna cu aplicatia asociata, sau nu, asa ca ramane sa aflati acest lucru daca veti fi selectati pentru a primi banii de la companie, insa desigur ca orice este posibil, in final, asa ca ramane sa vedem ce se va intampla.

Luna dragostei e aproape de final, așa că îi poți face persoanei iubite cadou un card de cumpărături în Kaufland de 500 de lei. Lucrurile sunt simple: trebuie să lași un comentariu în care să etichetezi persoana draga din viața ta.

Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig! Concursul se încheie pe 28 februarie, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 02-06 martie! Baftă multă!