Hotararea Vodafone Anuntata, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani cu Telefoane

Hotararea Vodafone Anuntata Ofera GRATUIT Clientilor Romani Telefoane

Vodafone, unul dintre operatorii de telecomunicatii care are milioane de clienti in toata Romania in momentul de fata, isi anunta clientii in legatura cu faptul ca le ofera posibilitatea de a se bucura de o serie de beneficii speciale care sunt oferite gratuit pentru o perioada foarte limitata de timp in toata tara.

Vodafone le spune tuturor clientilor din Romania ca multumita unei noi promotii speciale care este derulata acum exclusiv prin intermediul aplicatiei MyVodafone, ei au posibilitatea de a isi dubla beneficiile care le sunt oferite in cadrul aplicatiei MyVodafone, iar pentru ofertele 5 si 6 este oferit internet dublu, dar si minute internationale duble.

Conform celor de la Vodafone Romania, totul face parte din cadrul unei promotii speciale care este derulata pentru o perioada temporara, si este valabila exclusiv pentru oferta 5, sau oferta sa la cartela prepay, deci nu si pentru alte extraoptiuni pe care compania le ofera in mod obisnuit pentru clienti.

Vodafone Romania are in cadrul aplicatiei MyVodafone disponibile mai multe informatii in legatura cu aceasta campanie speciala pe care o deruleaza in Romania, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati de ceea ce se intampla, puteti instala aplicatia pentru a vedea ceea ce ne este prezentat de catre companie.

Acum la Cartela Banii Înapoi ai șansa să-ți dublezi beneficiile din aplicația My Vodafone. Activează oferta 5 sau 6 și primești dublu internet și dublu minute internaționale. Exclusiv în aplicație!