Notificarea Orange pentru Clienti, ce li se da GRATIS Acum in Romania

Notificarea Orange Clienti da GRATIS Acum Romania

Orange a publicat o noua notificare extrem de importanta despre care ar trebui sa stie toti clientii din Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca a anuntat ce se da gratis pentru cei care au un cont Orange Money activ, si vor sa se bucure de posibilitatea de a participa la o campanie speciala chiar acum.

Orange vorbeste mai jos despre faptul ca oricaror romani interesati, care au un card VISA, si care isi platesc taxele si impozitele cu ajutorul sau, li se ofera posibilitatea de a castiga 15.000 de euro prin tragere la sorti, insa numai pana la data de 31 martie, deci avem o perioada foarte limitata in care e oferit tot.

Puteti vedea mai jos anuntul pe care cei de la Orange Romania l-au facut, si vorbim despre plata taxelor si impozitelor prin intermediul platformei ghiseul, sau direct la oficiile administratiilor publice locale, deci trebuie sa indepliniti una dintre aceste doua conditii foarte importante pentru a va putea inscrie in campanie.

Orange Romania isi ajuta clientii sa se inscrie la aceasta campanie pe care VISA o deruleaza in Romania, iar acelasi lucru il fac si alte companii care ofera servicii financiare, inclusiv bancile din tara noastra, deci e bine sa stiti ca totul nu se limiteaza doar la ceea ce face operatorul de telecomunicatii in acest moment.

Poți câștiga 15.000 euro prin tragere la sorți, dacă plătești taxele și impozitele cu orice card Orange Money de la VISA, până pe 31 martie. Plata se face simplu, sigur si rapid, fie ca alegi sa achiti online pe ghiseul.ro sau fizic, la administratiile locale, cu telefonul, cardul sau ceasul.

Mai mult, pentru orice plata de minimum 300 de lei cu cardul de credit Orange Money, poti alege sa rambursezi suma intre 2 si 12 rate cu 0% dobanda, la alegerea ta, direct in aplicatia Orange Money, imediat dupa efectuarea platii.