Rusia ar fi Planuit sa Tortureze Ucrainienii dupa Ocuparea Teritoriilor

Rusia ar fi Planuit sa Tortureze Ucrainienii dupa Ocuparea Teritoriilor

Rusia ar fi planuit sa tortureze ucrainienii dupa ocuparea teritoriilor pe care le dorea, iar asta deoarece in urma unor investigatii facute in localitatea Herson vis-a-vis de camerele de tortura descoperite, s-a ajuns la concluzia ca ele ar fi fost create in urma unui plan prealabil gandit de catre Rusi pentru invazie.

Rusia ar fi dorit sa elimine cultura si identitatea ucraineana cu aceste camere de tortura, insa desigur ca nu a reusit acest lucru, ci doar a socat o lume intreaga cu modul in care a gandit genocidul care se desfasoara in momentul de fata in Ucraina, si care din pacate pare foarte departe de un final.

“Camerele de tortură rusești din regiunea Herson „nu întâmplătoare, ci mai degrabă fac parte dintr-un plan atent gândit”. De la eliberarea Hersonului pe 11 noiembrie 2022, peste 20 de camere de tortură au fost investigate de o echipă de avocați ucraineni și internaționali.

Camerele de tortură în masă, finanțate de statul rus, nu sunt întâmplătoare, ci mai degrabă fac parte dintr-un plan atent gândit și finanțat, cu un obiectiv clar de a elimina identitatea națională și culturală ucraineană”, a declarat avocatul britanic Wayne Jordash.”