FOTO: WhatsApp Anunta o Decizie Oficiala MAJORA pentru iPhone si Android

FOTO WhatsApp Anunta Decizie Oficiala MAJORA iPhone Android

WhatsApp, platforma de mesagerie cu peste 2 miliarde de oameni care o folosesc in fiecare luna pentru a comunica de pe iPhone si Android, a anuntat in mod oficial decizie majora care a fost luata de catre Banca Centrala a Braziliei pentru a permite folosirea platformei pentru a cumpara si plati pentru produse, ca intr-un magazin online.

WhatsApp vorbeste mai jos despre faptul ca in Brazilia se permite in sfarsit oferirea unei functionalitati la care compania americana lucreaza de ani de zile, si care este oferita in India deja, companiile urmand a avea posibilitatea de a-si vinde direct prin platforma produsele, incasand banii direct de la clienti prin intermediul ei.

Puteti vedea in fotografia de mai jos cum arata o achizitie facuta prin acest sistem nou al WhatsApp Messenger, ideea in sine fiind una extrem de buna, si foarte multa lume se va putea bucura cu siguranta de ceea ce este oferit, mai ales ca sistemul elimina necesitatea de a mai accesa magazine online separate ale vanzatorilor.

WhatsApp Messenger le va oferi si mai multor oameni posibilitatea de a isi vinde produsele prin intermediul platformei de mesagerie, iar in momentul de fata americanii lucreaza sa ofere aceasta functionalitate inclusiv in multe alte regiuni de pe glob, desi deocamdata nu este clar cat va dura pana cand vor putea face asta.

FOTO WhatsApp Anunta Decizie Oficiala MAJORA iPhone Android cumparaturi plata

Emoționat de faptul că Banca Centrală din Brazilia a autorizat lansarea noii funcții de plată a WhatsApp! În curând, brazilienii vor putea să răsfoiască produse, să le adauge într -un coș și să facă plăți sigure către întreprinderile mici chiar de la un chat cu cardul dvs. de credit sau de debit.