LOVITURA DIGI Romania Anuntata Oficial MILIOANELOR de Romani din Tara

LOVITURA DIGI Romania Anuntata Oficial MILIOANELOR Romani Tara

DIGI Romania, grup de telecomunicatii din tara noastra care are peste 10 milioane de clienti atat in tara, cat si in alte tari din Europa, anunta in mod oficial una dintre deciziile extrem de importante care vine ca o noua lovitura pe piata de portari, acolo unde compania este lideri de cativa ani buni, chiar si la inceput de an 2023.

DIGI Romania a anuntat in mod oficial o noua campanie speciala de portare in Romania, una care are in centru tot o reducere substantiala, timp de 6 luni de zile, pentru serviciile de telecomunicatii mobile pe care le ofera pentu romanii din toata tara, adica exact ceea ce a atras atat de multa lume la retea si in ultimii ani de zile.

Puteti vedea mai jos ca noua oferta de portare a celor de la DIGI are la baza tot 6 luni de reducere de 50% pentru serviciile de telecomunicatii, adica exact ceea ce a fost oferit si in campania precedenta, ea convingand un numar extrem de mare de romani sa profite de situatie si sa isi faca un abonament.

DIGI combina reducerea pe care o ofera la abonament cu preturi preferentiale pentru telefoanele mobile pe care le are in oferta, iar per total clientii se bucura de posibilitatea de a cumpara telefoane mai ieftin, si de a avea servicii de telecomunicatii mai ieftine decat cele care sunt oferite in mod obisnuit pentru noi.

Cele mai importante momente sunt cele pe care le împarți cu cei dragi, chiar și de la distanță. Ca atunci când îți reușește rețeta mamei de tocăniță și o suni să îi povestești sau când iei prânzul cu cel mai bun prieten, prin apel video.

Alege rețeaua cu acoperirea #1 și rămâi conectat nelimitat la tot ce contează. 50% reducere x 6 luni. Profită de ofertă! Poate e timpul să-ți schimbi telefonul
Alege modelul preferat și îl plătești în 24 de rate, fără dobândă și cu avans 0. Îl primești direct acasă, prin curier, sau îl ridici din cel mai apropiat easybox.