Hotararea Rompetrol pentru Benzinarii, ce da GRATUIT Clientilor Romani

Hotararea Rompetrol Benzinarii GRATUIT Clientilor Romani

Rompetrol ii anunta oficial pe milioanele de clienti din toata Romania in momentul de fata despre o hotarare extrem de importanta care le aduge gratuit ceva ce le va fi cu siguranta de foarte mare folos, iar asta pentru ca lantul de benzinarii “pune la bataie” carduri de carburant pentru romaini dornici.

Rompetrol spune ca ofera 3 carduri de carburant in valoare de 150 de LEI fiecare pentru romanii care comenteaza la postarea de mai jos cu o destinatie de vacanta la care ar dori sa mearga, dand deasemenea un tag unei persoane cu care ar dori sa mearga in respectiva desinatie, astfel ca oricine poate sa profite de campanie.

Indicatiile pe care cei de la Rompetrol le dau sunt foarte simple, si ajuta orice romani sa aiba sansa de a primi gratuit un card de carburant in valoare de 150 de LEI fiecare, numarul acestora fiind limitat, asa ca ar fi bine sa participati din timp la promotia care este acum in plina derulare in Romania.

Rompetrol spune ca toata aceasta promotie se desfasoara pentru o perioada foarte limitata de timp in momentul de fata, astfel ca aveti doar pana in ziua de 9 martie pentru a va inscrie la campanie, iar premiile formate din cele 3 carduri de carburant vor fi acordate de catre lantul de benzinarii la o data ulterioara.

CONCURS! Dăm startul primăverii cu un nou #challenge! Ce trebuie să faci în perioada 06.03-09.03 ? Să ne spui în comentarii care e următoarea destinație în care planifici să ajungi primăvara aceasta, alimentând cu carburantul cu cea mai mare cifră cetanică din România, efix S diesel 55.

S️ă dai tag unui prieten cu care ai vrea să pleci în următoarea călătorie! Să dai like paginii Rompetrol și acestei postări. Vor fi aleși 3 câștigători și vor fi premiați cu 1 card de carburant în valoare de 150 de lei.