LOVITURA Vodafone Anuntata Oficial pentru MILIOANE dintre Romani

LOVITURA Vodafone Anuntata Oficial MILIOANE Romani

Vodafone, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din toata Romania in momentul de fata, a anuntat in mod oficial o lovitura serioasa pe care o da acum in tara noastra, iar asta pentru ca ataca DIGI, Orange si Telekom cu o oferta de portare care va fi cu siguranta extrem de atractiva pentru multi.

Vodafone ii anunta in mod oficial pe toti romanii in legatura cu faptul ca la portare in reteaua sa ofera totul nelimitat la doar 6 euro pe luna, si vorbim despre o promotie pe care nimeni n-ar trebui sa o ignore daca este interesat sa-si schimbe actualul furnizor de servicii de telecomunicatii cu unul mai bun.

Hotararea pe care Vodafone Romania a anuntat-o oficial aduce la pretul de doar 6 euro servicii de telecomunicatii pentru abonamente incheiate la portare, in timp ce DIGI le are la 5 euro, insa marele avantaj fata de RCS & RDS sta in calitatea serviciilor, care este net superioara, in special pe partea de internet mobil.

Vodafone Romania stie foarte bine ca exista multi romani care sunt dornici sa profite de oferte de acest gen, mai ales ca ele aduc si servicii foarte bune, iar chiar daca nu exista ca la DIGI reducere de 50% timp de 6 luni la abonament, calitatea superioara serviciilor merita fara discutie plata integrala a abonamentului.

Portează-te acum la Vodafone şi bucură-te de tehnologie în reţeaua pe care te poţi baza! Cu EasyTech ai totul NELIMITAT la doar 6 E/lună şi super preţuri la telefoane în rate, fără dobândă. Uşor de găsit, uşor de plătit, uşor de folosit!