DECIZIE BANCA Transilvania cu o ALERTA Trimisa Clientilor din Romania

DECIZIE BANCA Transilvania ALERTA Trimisa Clientilor Romania

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari din Europa centrala si de sud-est, le-a trimis clientilor din Romania o alerta extrem de importanta despre care ar trebui sa stie cu totii in momentul de fata, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie ceva ce nu trebuie sa fie foarte usor trecut cu vederea acum.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca in ultima perioada s-a intensificat numarul tentativelor de frauda online care vizeaza clientii sai din Romania, iar asta pentru ca multe dintre ele le promit oamenilor ca pot obtine castiguri garantate in baza unor investitii, desi in realitate totul este doar o mare minciuna.

Una dintre cele mai importante recomandari pe care BANCA Transilvania le face in aceasta situatie pentru clienti este ca ei sa nu instaleze aplicatii suspecte pe telefon, si sa nu ofere niciunei persoane datele lor personale, sau cele bancare, iar asta pentru ca ele pot fi folosite impotriva lor, inclusiv pentru a li se fura banii.

BANCA Transilvania vorbeste si pe website-ul sau despre aceasta problema foarte serioasa cu care se confrunta extrem de multa lume, si nu ar trebui sa o ignoram, iar asta pentru ca exista posibilitatea sa devenim foarte usor victimele unor atacatori, iar daca ni se fura bani, recuperarea lor ar putea fi imposibila.

În ultima perioadă au apărut mai multe tentative de fraudă online care promit câștiguri garantate în urma unor investiții. E important să nu instalezi aplicații suspecte pe telefon și să nu oferi nimănui datele tale sau ale cardului tău bancar. Stay safe.

Prin intermediul unei aplicații care facilitează accesul unui dispozitiv de la distanță, hackerii îți pot vedea în timp real informațiile personale și datele bancare în momentul în care te loghezi într-o platformă.