DIGI RCS & RDS: Anuntul Oficial URIAS privind MILIOANELE de Clienti Romani

DIGI RCS & RDS Anuntul Oficial URIAS MILIOANELE Clienti Romani

DIGI RCS & RDS, de departe cel mai mare grup de telecomunicatii romanesc, face un anunt oficial urias cu privire la milioanele de clienti din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre dezvaluirea faptului ca operatorul are aproape 5 milioane de conexiuni mobile active, deci peste 5 milioane de clienti activi.

DIGI RCS & RDS nu spune clar cati clienti are, asa cum nu a facut-o in ultimii ani, vorbind despre “unitati generatoare de venituri”, insa in cazul acesta vorbeste despre conexiuni mobile, ceea ce desigur ca nu inseamna clienti unici, ci doar suma numerelor de telefon care sunt folosite in mod activ acum.

Cifra mare pe care RCS & RDS o anunta ne arata ca romanii sunt foarte dornici sa profite de serviciile sale, ceea ce n-ar trebui sa fie de mirare, iar asta pentru ca preturile foarte mici pentru serviciile pe care le ofera compania sunt extrem de atractive pentru foarte multi oameni, chiar daca nu vorbim si despre o calitate ridicata.

RCS & RDS a anuntat recent o noua oferta speciala de portare pentru Romania, una care aduce in atentia noastra faptul ca putem beneficia de preturi extrem de bune pentru multe servicii, daca suntem dornici, astfel ca merita sa ne uitam cu mare atentie la promotiile care sunt disponibile de la companie.

DIGI a devenit operatorul cu cea mai mare acoperire de voce mobilă din țară cu un procent de 98,8% din totalul populației României, conform ultimului raport publicat de Autoritatea Națională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.

De asemenea, DIGI este operatorul de telecomunicații care atrage lunar, prin portare, cei mai mulți utilizatori la nivel național, deservind peste 4,9 milioane de conexiuni mobile (date disponibile la 31.12.2022).