GRATUIT de la Orange, ce Ofera Clientilor din Romania si ce Trebie sa Faci

GRATUIT Orange Ofera Clientilor Romania Trebie Faci

Orange isi surprinde clientii din toata Romania, cel mai mare grup de telecomunicatii din tara noastra anuntand ceea ce ofera gratuit pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de o promotie care este derulata pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania in aceasta perioada de timp.

Orange explica ami jos ca prin intermediul aplicatiai Orange Games, la care avem acces gratuit in prima saptamana de folosire, ne da posibilitatea de a castiga un telefon, sau un smartwatch, de la Samsung, iar pentru asta nu trebuie decat sa jucam Subway Surfers, un joc extrem de popular in toata lumea.

Puteti vedea mai jos ca daca ajungem sa fim cel mai bun jucator din Subway Surfers, prin aplicatia Orange Games, cei de la Orange Romania le vor da gratuit un telefon Samsung GALAXY S21 FE 5G, sau un smartwatch Samsung GALAXY Watch5 Pro, ambele fiind produse extrem de interesante pentru multa lume.

Orange Romania nu e la prima promotie in care ofera acces gratuit la Orange Games, insa e prima oara cand ofera gratuit un telefon, sau un smartwatch, astfel ca avem sansa de a castiga doua produse extrem de interesante, ele fiind dorite de catre foarte multa lume in momentul de fata, ceva ce e perfect normal.

Intră în aplicația Orange Games, în perioada 13 februarie – 12 martie 2023, și încearcă jocul Subway Surfers. Dacă înregistrezi cel mai mare scor la sfârșitul concursului, câștigi marele premiu: un Samsung Galaxy S21 FE 5G.

Iar dacă nu ai cel mai mare scor, ai șansa să câștigi, prin tragere la sorți, un smartwatch Samsung Galaxy Watch5 Pro. Abonamentul pentru jocuri este doar 1.18 euro/săptămână (TVA inclus), iar prima săptămână este gratuită.