Mesaj al WhatsApp Extrem de IMPORTANT pentru MILIARDE de Utilizatori

Mesaj WhatsApp Extrem IMPORTANT MILIARDE Utilizatori

WhatsApp, de departe cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume cu peste 2 miliarde de oameni care o folosesc lunar, transmite un mesaj extrem de important pentru toti cei care trimit mesaje prin intermediul sau in fiecare zi, iar asta pentru ca aduce in atentie modul in care ne putem “ascunde” de altii.

WhatsApp vorbeste mai jos despre posibilitatea de a ascunde o varietate de informatii despre noi de persoanele care n-ar trebui sa le vada, de la status si pana la informatii despre noi, sau poza de profil, platforma de mesagerie ne ofera posibilitatea de a proteja orice dorim sa tinem confidential.

Puteti vedea mai jos o recomandare pe care WhatsApp Messenger pentru a modifica setarile de confidentialitate din cadrul aplicatiei de mesagerie, meniul de setari punandu-ne la dispozitie mai multe optiuni pe care le putem folosi pentru a controla tot ceea ce v-am spus mai sus, totul fiind foarte usor de utilizat.

WhatsApp Messenger spune mai tot timpul ca pune foarte mare pret pe intimitatea utilizatorilor sai, astfel ca tot ceea ce vedem mai jos ar trebui sa fie doar o noua dovada a faptului ca se pune prioritate si pe ceea ce vor oamenii de la platforma, chiar daca toate aceste functii au fost oferite destul de greu.

Vezi și fii văzut, în condițiile tale. Alegeți cine vă poate vedea informațiile, cum ar fi fotografia de profil, ultima vizită, starea online, despre și starea, modificând setările de confidențialitate.

În mod implicit, WhatsApp setează setările dvs. de confidențialitate pentru a permite: Orice utilizator să vă vadă fotografia de profil, despre informații și să citească confirmarile de citire. Contactele dvs. pentru a vă vedea actualizările de stare. Orice utilizator care să vă adauge în grupuri.