GRATUIT de la LIDL Romania, Vouchere de MII de EURO pentru Romani

GRATUIT LIDL Romania Vouchere MII EURO Romani

LIDL Romania, una dintre cele mai mari companii care detine o vasta retea de supermarket-uri in toata tara, anunta in mod oficial romanii in legatura cu ceea ce a decis sa ofere gratuit pentru toti incepand de maine, si vorbim despre vouchere in valoare totala de peste 4.000 de EURO pe care noi le putem castiga.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre faptul ca le ofera romanilor care cumpara produsele de la Camara Noastra nu mai putin de 30 de vouchere de cumparaturi in valoare de 200 de LEI fiecare, plus un premiu principal in valoare de 3.000 de euro, deci vorbim despre foarte multe premii extrem de utile.

Pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile pe care LIDL le ofera in momentul de fata trebuie doar sa cumparam produse in valoare de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele din tara, insa printre ele trebuie sa se numere si unul de la Camara Noastra, aceasta fiind conditia principala de participare.

LIDL ne cere mai apoi sa ne inscriem in aceasta promotie folosind bonul de cumparaturi emis de catre magazinul de la care am cumparat aceste produse, iar el trebuie pastrat pentru validarea castigului pentru premiile care sunt oferite de catre companie in momentul de fata pentru oricare dintre romanii interesati.

Cu mere sau cu brânză dulce și stafide? Spune-ne în comentarii în ce tabără ești și hai luni la Lidl să-ți alegi din gama #CamaraNoastra toate bunătățile preferate! GUSTĂ DIN TRĂIRILE ROMÂNEȘTI ȘI CÂȘTIGĂ!

Cumpără de minimum 70 de lei și cel puțin un produs Cămara Noastră, și poți câștiga: 30 VOUCHERE X 200 DE LEI. MARELE PREMIU: 3000 DE EURO Inscrie codul bonului în perioada 13.03.2023 – 02.04.2023.