SCHIMBARI cu DACIA Duster 3 Extrem de Importante pentru Masinile de la DACIA

SCHIMBARI DACIA Duster 3 Extrem Importante Masinile DACIA

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de SUV-uri pe care compania DACIA o va lansa pentru clientii din toata lumea, dar vorbim despre un singur model din ceea ce urmeaza sa fie o gama mult mai variata de masini de acest gen, pentru ca este asteptat inclusiv un SUV de dimensiuni ceva mai mari care se numeste Bigster.

DACIA Duster 3 va aduce o revolutie pentru SUV-urile pe care compania DACIA le vinde in Romania in momentul de fata, insa ar urma sa fie doar unul dintre SUV-urile de dimensiuni medii si mari pe care producatorul de la Mioveni urmeaza sa le puna in vanzare in cursul urmatorilor ani de zile in toata lumea.

DACIA Duster 3 va fi cu siguranta cel mai atractiv, la inceput, prin prisma preturilor la care masina este pusa in vanzare, iar asta pentru ca Bigster va fi mai scump, insa DACIA spune ca va mai exista un al treilea SUV, de dimensiuni usor mai mici decat Duster, care este deasemenea pregatit de vanzare.

Practic, al treilea model de SUV pe care DACIA vrea sa il aduca pe piata pe langa Duster 3 si Bigster ar urma sa completeze o gama de masini care a crescut cu Duster, evolueaza cu revolutia adusa de modelul de generatie a treia, dar se modifica in continuare, mai ales ca din 2035 vor fi vandute doar masini electrice.

DACIA Duster 3 va veni pe o platforma complet noua, fara motoare diesel, cu un bord complet regandit, cu mai multe componente electronice, cu dimensiuni similare cu cele ale modelului actual, dar un invel de confort mai ridicat si o experienta mai buna de condus, plus o motorizare hibrida inspirata din Jogger.