Volodimir Zelenski Ataca Rusia din Cauza Distrugerilor Uriase din Ucraina

Volodimir Zelenski ataca Rusia din cauza distrugerilor uriase pe care armata rusa le-a facut pana in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre un numar in continuu foarte mare de civili care au de suferit de pe urma bombardamentelor lansate zilnic.

Volodimir Zelenski vorbeste si despre situatia de pe front, una foarte dificila, in special in Bahmut, presedintele Ucrainei reiterand faptul ca Rusia pierde extrem de multi soldati in fiecare zi, dar ataca in continuare fara oprire.

“Trăim acum într-o perioadă în care Ucraina poate depăși toate dificultățile istorice. Putem face asta! Dacă ne păstrăm unitatea, avem grijă unii de alții și de țara noastră.

Mulțumesc tuturor celor cărora le pasă de Ucraina și ucraineni! Mulțumesc tuturor celor cărora le pasă de unitatea noastră și de unitatea lumii de dragul Ucrainei! Mulțumesc tuturor celor care luptă acum pentru independența țării noastre!

Fie ca memoria tuturor celor care și-au dat viața pentru Ucraina să fie eternă! Toți cei de care ne amintim când spunem „Slavă Ucrainei!”

Astăzi i-am conferit titlul de Erou al Ucrainei lui Oleksandr Matsiyevsky, un soldat. Un om pe care toți ucrainenii îl vor cunoaște. Un om care va fi amintit pentru totdeauna. Pentru curajul său, pentru încrederea în Ucraina și pentru „Gloria Ucrainei!” Slavă eroului! Slavă eroilor! Glorie Ucrainei!

Ruinele, epavele, găurile de scoici din pământ sunt un autoportret al Rusiei, pe care o pictează acolo unde viața normală domnește fără ea. Rusia a devenit sinonimă cu teroarea și va deveni un exemplu de înfrângere și pedeapsă justă.”