ATENTIONARILE BCR Romania de ULTIMA ORA Emise Tuturor Clientilor Romani

ATENTIONARILE BCR Romania ULTIMA ORA Emise Tuturor Clientilor Romani

BCR Romania, cu foarte multi clienti in toate colturile tarii care beneficiaza de serviciile sale bancare in momentul de fata, isi atentioneaza in mod oficial clientii in legatura cu o decizie importanta pe care a luat-o, si din cauza careia multiple servicii oferite in momentul de fata urmeaza sa fie indisponibile la noapte.

BCR Romania explica mai jos ca intre ora 23:30 a zilei de 14 martie, si 01:30 a zilei de 15 martie, urmeaza sa aiba loc o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera, iar mai multe dintre ele nu vor putea fi folosite in acest interval orar, ceea ce desigur ca poate fi o problema mare pentru unii oameni.

Puteti vedea in mesajul de mai jos toate serviciile despre care BCR spune ca nu le vom putea folosi in cursul urmatoarelor 2 ore, la noapte, asa ca e bine sa faceti din timp ceea ce aveati de facut, pentru ca veti ramane in curand fara posibilitatea de a va mai folosi de serviciile bancii pentru o perioada de 2 ore.

BCR Romania nu este la prima initiativa de acest gen, compania facand si in februarie lucrari similare de mentenanta pentru serviciile sale, dar totul ar trebui sa revina la normal incepand cu ora 01:30, astfel ca trebuie doar sa avem rabdare ca tot ceea ce a fost programat sa fie dus si la bun sfarsit.

Ne dorim sa imbunatatim sistemul informatic, de aceea, astazi 14 martie, intre 23:30 – 01:30, vor avea loc lucrari de mentenanta. In acest interval orar vor fi indisponibile George Web si App, doar tranzactiile cu carduri BCR vor fi autorizate la automatele bancii,  echipamentele MFM vor fi disponibile in modul ATM.

Tranzactiile generate prin smartphone si smartwatch wallet nu vor fi autorizate, tranzactiile cu carduri BCR in alte retele, precum si tranzactiile cu carduri non-BCR in reteaua BCR nu vor fi autorizate, depozitele si platile facturilor in APT/MFM nu vor putea fi efectuate. Ramanem disponibili non-stop la *227 sau la +4021.407.42.00 apelabil din strainatate cu tarif normal.