Promisiunea Kaufland pentru MILIOANE de Romani, ce Face in Magazine

Promisiunea Kaufland MILIOANE Romani Face Magazine

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania in acest moment, le-a facut o promisiune extrem de importanta milioanelor de clienti care cumpara anual produse din toate locatiile sale, iar asta pentru ca a dat startul unei campanii speciale numita Eticheta Galbena, ea aducand produse cu preturi speciale.

Kaufland are nu mai putin de 3.500 de produse care fac parte din aceasta campanie speciala de reduceri care este derulata in Romania in aceasta perioada, 500 dintre ele fiind special alese pentru Paste, iar preturile sunt unele dintre cele mai bune pe care compania le ofera pentru noi, promisiunea fiind ca sunt mai mici decat ale concurentei.

Kaufland explica pe website-ul sau ce inseamna aceasta promisiune, si spune deasemenea ca le returneaza banii clientilor in cazul in care acestia vor reusi sa cumpere unele dintre produse la preturi mai mici de la lanturile de hypermarket-uri concurente, deci merita sa aveti in vedere aceasta campanie speciala derulata acum.

Campania pe care cei de la Kaufland Romania o deruleaza in momentul de fata este activa de ceva vreme, si vizeaza toate magazinele din tara noastra, deci puteti merge oriunde pentru a profita de ea, si e bine sa nu o treceti cu vederea, pentru ca e posibil sa ratati sansa de a cumpara unele produse la preturi excelente.

În Kaufland, de 16 ani ne-am făcut o misiune în a avea cele mai bune prețuri și ne-am urmat această promisiune în fiecare moment. Chiar și când prețurile cresc din motive independente de noi, eforturile Kaufland sunt de a oferi cele mai bune produse la cele mai bune prețuri.

Am făcut o selecție de peste 3000 de articole pe care le regăsești la raft cu “Eticheta galbenă”, pentru care depunem toate diligențele pentru a verifica că acestea au cel mai bun preț în comparație cu competitorii noștri. Eticheta galbenă este simbolul promisiunii Kaufland.

Promisiunea Kaufland MILIOANE Romani Face Magazine oferte