SCHIMBARILE DIGI Romania cu care a Surprins Multi Clienti din Tara

SCHIMBARILE DIGI Romania Surprins Multi Clienti Tara

DIGI Romania, grupul romanesc de telecomunicatii care furnizeaza o varietate de servicii pentru multi romani in momentul de fata, a anuntat in mod oficial o serie de schimbari importante despre care ar trebui sa stie multi clienti, iar asta pentru ca a deschis noi locatii in care putem merge pentru a rezolva probleme, contracta servicii.

DIGI Romania prezinta mai jos noile magazine care au fost deschise in mai multe locatii din Romania in ultima perioada, impreuna cu programul in care putem ajunge pentru a discuta cu oricare dintre angajatii care ne pot oferi orice fel de ajutor, si este important sa stim ce putem face incepand de acum.

Dupa cum puteti vedea si pe harta de mai jos, cei de la DIGI au hotarat sa deschida noi magazine in locatii in care fie nu aveau unul deschis, fie pentru a le oferi clientilor mai multe optiuni cand vine vorba despre ajutorul pe care il pot cere de la companie in momentul de fata, si asta ajuta foarte multa lume.

DIGI explica mai jos si ce anume putem face in oricare dintre aceste magazine noi care au fost deschise in Romania, ele oferindu-ne gama completa de servicii care in mod normal sunt disponibile pentru noi, dar daca aveti nevoie de ceva ce nu e oferit in magazine, aveti posibilitatea de a cere ajutor la centrul pentru relatii cu clientii.

Ți-am adus și mai aproape de casă serviciile și ofertele pe care nu vrei să le ratezi! Te așteptăm în NOILE magazine DIGI deschise recent în următoarele localități:  Craiova, galeria Kaufland, str. Caracal nr. 150D! Te așteptăm zilnic, Luni-Sâmbătă 9-21 și Duminică 9-20!  Oradea, galeria Kaufland Velenta, str. Seleușului 22, Luni-Sâmbătă 9-21 și Duminică 9-18.

Adjud, str. Republicii nr. 65. program Luni-Vineri, 9-18.  Bumbești-Jiu, str. Parângului la nr. 28G, program Luni-Vineri, 9-18. Cernavodă, incinta Carrefour Market, str. Cazărmii 1, Luni-Vineri intre 9-13 și 14-18. Ciumani, str. Principala nr. 208. Te așteptăm de Luni până Vineri, de la 8 la 16! Făget, str. Coriolan Brediceanu nr. 44. Program: Luni-Marți 8-15:30, Miercuri 8-15, Joi-Vineri 8-15:30.