Volodimir Zelenski Anunta Noul Ajutor Important Oferit Ucrainei de NATO

Volodimir Zelenski vorbeste pentru comunitatea internationala despre foarte importantele decizii care au fost luate in cadrul celei de-a 10 intalniri in format Rammstein, ele vizand in mod direct Ucraina, pentru ca s-a luat decizia de a se acorda mai mult ajutor militar.

Volodimir Zelenski explica mai jos ceea ce urmeaza sa primasca Ucraina, insa si ceea ce se intampla pe frontul deschis de catre Rusia, iar asta pentru ca vorbim despre tot mai multe distrugeri provocate de catre armata rusa.

“Astăzi a fost o zi internațională fructuoasă pentru țara noastră, pentru apărarea noastră.

O altă întâlnire a avut loc în format Rammstein, deja a zecea. Muniție pentru soldații noștri, artilerie, tancuri, protecția cerului ucrainean – toate acestea au fost discutate. Există o soluție. Acest lucru este deosebit de important acum – când se simte că agresiunea rusă se apropie de momentul în care poate izbucni.

Nu există un astfel de terorist care să-și dezvolte potențialul în confruntarea cu lumea liberă. Rusia nu face excepție. Trebuie să creștem constant presiunea pentru teroare. Presiuni în apărarea noastră, în sancțiuni împotriva Rusiei, în distrugerea modalităților de ocolire a sancțiunilor de către statul rus și companiile sale, în presiune politică și juridică.

Cu cât este mai multă presiune, cu atât mai rapidă va fi mișcarea către restabilirea integrității noastre teritoriale și a ordinii juridice internaționale. Facem totul pentru a-i face pe parteneri să simtă asta. Această necesitate va continua să fie presată. Pas cu pas. Non-stop.

Ocupantul trebuie distrus. Mulțumesc tuturor celor care fac acest lucru! Slavă tuturor celor care sunt acum în luptă! Felicitari tuturor celor care ajuta!”