Deciziile Orange cu ceea ce da GRATUIT Clientilor Romani din Tara

Deciziile Orange GRATUIT Clientilor Romani Tara

Orange confirma in mod oficial ceea ce da gratuit clientilor din toata Romania in momentul de fata ca parte a unor decizii foarte importante, compania hotarand ca milioane de clienti din toata tara sa primaesca gratuit diverse beneficii, in functie de felul in care isi reincarca cartelele pe care le utilizeaza zilnic.

Orange vobeste mai jos despre faptul ca ofera intre 10 GB si 20 GB de trafic de internet pentru fiecare euro de credit reincarcat de catre clientii din Romania pentru cartelele prepay pe care le folosesc, fie ca este vorba despre o reincarcare facuta standard, sau despre una care este facuta folosind MyOrange.

Conform informatiilor pe care cei de la Orange Romania le-au publicat, si le vedeti mai jos, daca faceti reincarcarea in mod obisnuit, veti primi doar 10 GB pentru fiecare euro reincarcat, insa daca o faceti prin MyOrange, atunci veti primi 20 GB pentru fiecare euro reincarcat, diferenta fiind una importanta.

Orange Romania stie foarte bine cat de important este pentru toti romanii sa se bucure de oferte cat mai bune pentru serviciile pe care le primesc, iar ceea ce vedem in campaniile lor este o dovada clara a faptului ca vrea sa le ofere clientilor cat mai multe beneficii bune, de care ei sa se poata bucura oricand vor.

Ai internet cadou la reîncărcările cu credit sau cu opțiune, 20 GB pentru fiecare 1 € credit reîncărcat, exclusiv din My Orange și 10 GB pentru fiecare 1 € credit reîncărcat, dacă folosești alte metode de reîncărcare. Bonusul se acordă clienților PrePay care efectuează o reȋncărcare ȋn perioada campaniei şi este valabil 60 de zile.

Bonusul se consumă după beneficiile incluse în opƫiunile activate. Bonusul poate fi folosit naƫional cu o opțiune naƫională activă de minimum 5 € credit, iar în roaming cu o opțiune de minimum 12 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă. Bonusul se acordă exclusiv pentru reîncărcările cu credit sau cu o opțiune PrePay cu beneficii naƫionale.