Hotararea DIGI RCS & RDS foarte IMPORTANTA pentru Abonamentele Clientilor Romani

Hotararea DIGI RCS & RDS IMPORTANTA Abonamentele Clientilor Romani

DIGI RCS & RDS, de departe cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii din ROmania in momentul de fata, a anuntat in mod oficial o hotarare foarte importanta pentru abonamentele clientilor din Romania, iar asta pentru ca in baza unei noi campanii lansate, ofera 50% reducere timp de 6 luni pentru unele dintre ele.

DIGI RCS & RDS explica pe website-ul sau faptul ca oricine este dornic sa se porteze in reteaua sa, va beneficia de un abonament de telefonie mobila redus cu pana la 50% pentru o perioada de 6 luni de zile, si totul in baza unei campanii speciale care este in momentul de fata in derulare in toata Romania.

DIGI RCS & RDS explica pe website-ul sau ce inseamna aceasta campanie speciala pentru portare, scopul sau fiind de a atrage mai multi clienti in retea in aceasta perioada, compania fiind lider la portari in anul 2022, iar in 2023 este de departe cu mult peste concurenta, tocmai multumita ofertelor speciale la abonamente.

In baza acestei noi campanii pe care cei de la RCS & RDS o deruleaza in Romania, putem sa activam abonamente de telefonie mobila care sunt reduse cu pana la 50% timp de 6 luni, si au preturi care incep de la doar 1.5 euro pe luna, un pret modifc, avand in vedere ca se ofera internet nelimitat cu acces 5G.

Alege rețeaua cu acoperirea #1* și rămâi conectat nelimitat la tot ce contează: familie, prieteni, experiențe. 50% reducere x 6 luni. Alege abonamentul care ți se potrivește și primești nelimitat: net & minute în rețea sau naționale. Poate e timpul să-ți schimbi telefonul.

Alege modelul preferat și îl plătești în 24 de rate, fără dobândă și cu avans 0. Îl primești direct acasă, prin curier, sau îl ridici din cel mai apropiat easybox. Poți opta și tu pentru eSIM, cea mai nouă tehnologie prin care te poți conecta la rețeaua mobilă, fără o cartelă fizică.