SURPRIZA WhatsApp pentru iPhone si Android, ce Schimbare Face

SURPRIZA WhatsApp iPhone Android Schimbare Face

WhatsApp a pregatit o noua surpriza pentru telefoanele care au sistem de operare iPhone si Android, iar asta deoarece o schimbare facuta in secret de catre compania americana a fost dezvaluita pentru noi, si in baza ei ne putem bucura de posibilitatea de a extrage texte din imaginile pe care le avem in telefoane.

WhatsApp a implementat deocamdata aceasta schimbare in cadrul versiunii beta a aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android, ea urmand a fi oferita oficial in viitor, insa intre timp puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata totul in telefoanele noastre acum, iar vestile sunt extrem de bune pentru noi toti.

WhatsApp implementeaza, practic, o modificare de care extrem de multa lume se va putea bucura din momentul in care ea va deveni disponibila, iar asta pentru ca extragerea de texte din poze trebuia sa fie facuta cu aplicatii terte, pentru ca apoi sa fie trimise in cadrul conversatiilor pe care le avem.

Integrarea pe care WhatsApp Messenger o face va fi disponibila atat in cadrul aplicatiei pentru telefoanele iPhone, cat si in cele Android, deci nu trebuie sa va faceti griji ca nu veti avea posibilitatea de a o utiliza, daca folositi unul dintre aceste doua modele de telefoane in viata de zi, cu zi, in conversatiile voastre.

WhatsApp Messenger mai pregateste si alte modificari interesante pe care le va pune la dispozitia utilizatorilor din intreaga lume in viitor, multe dintre ele fiind in lucru de ceva vreme, si fiind bazate pe cereri facute de catre oameni pentru a se bucura de functii care sunt disponibile in alte platforme, nu si in aceasta.

SURPRIZA WhatsApp iPhone Android Schimbare Face texte imagini