GRATUIT de la BCR Romania, ce Anunt Oficial are pentru Clientii Romani

GRATUIT BCR Romania Anunt Oficial are Clientii Romani

BCR Romania, una dintre cele mai mari si mai importante banci din Romania cu un numar mare de clienti la nivelul intregii tari, ii anunta in mod oficial pe toti romanii in legatura cu o campanie speciala pe care o deruleaza in tandem cu LIDL Romania pentru o perioada foarte limitata de timp, daca sunteti dornici sa profitati.

BCR Romania vorbeste mai jos despre faptul ca le ofera romanilor posibilitatea de a se bucura de un an de banking gratuit daca profita de o promotie speciala care este disponibila prin aplicatia LIDL Plus, dar si pana la 150 de LEI returnati pentru cumparaturile facute din oricare dintre magazinele LIDL.

Puteti vedea mai jos mesajul pe care BCR l-a publicat pentru romanii din toata tara, fie ca sunt clienti, sau nu, iar asta pentru ca trebuie sa deschideti un nou cont George pentru a beneficia de aceasta promotie, si trebuie sa o faceti prin aplicatia LIDL Plus, deci e bine sa fiti atenti la toate detaliile care sunt explicate.

BCR nu este la prima promotie speciala de acest gen pentru clientii din toata tara, asa ca daca sunteti dornici sa profitati de ea, ar fi bine sa profitati cat timp ea este activa, adica pana in data de 8 mai 2023, dar nu uitati ca mai exista si alte promotii speciale care sunt acum in derulare la banca din tara noastra.

1 an de banking gratuit cu George x Lidl Romania și până la 150 lei cashback la tranzacțiile în magazinele Lidl. Cum? Până pe 8 mai deschide-ți un cont George 100% digital prin accesarea aplicației Lidl Plus la secțiunea parteneri, activează serviciul Moneyback și fă cel puțin o tranzacție pe lună în primele 3 luni la cumpărături în magazinele Lidl.