Informarea ENEL Noua cu o IMPORTANTA Recomandare pentru Toti Clientii

Informarea ENEL Noua IMPORTANTA Recomandare Toti Clientii

ENEL, foarte important furnizor de gaze naturale si electricitate pentru milioanele de romani din intreaga tara, a publicat o noua informare importanta care aduce in atentia clientilor o recomandare pe care niciun alt roman un are trebui sa o ignore, mai ales daca vrea sa protejeze natura acum.

ENEL le recomanda tuturor romanilor sa recicleze produsele electronice de care nu mai au nevoie in propriile case, iar asta pentru ca in acest mod protejeaza mediul daca nu le arunca la o groapa de gunoi, dar mai important, unele dintre componentele din ele pot fi refolosite pentru alte produse electronice.

In cazul in care ne gandim sa cumpara un produs electronic nou, cei de la ENEL Romania  ne recomanda foarte serios sa ne orientam pentru produse care sunt eficiente din punct de vedere energetic, astfel incat sa nu consumam mult curent electric in momentele in care le folosim in viata de zi, cu zi.

ENEL Romania are pe website-ul sau multe recomandari importante cu privire la felul in care putem economisi la facturile de energie, dar si cum putem recicla in mod cat mai eficient, astfel ca este bine sa ne uitam cu atentie la informatiile pe care compania ni le aduce in atentie in aceasta perioada de timp.

#FiiSmartPeEnergie și sărbătorește Ziua Internațională a Reciclării cu decizii eficiente pentru tine și pentru mediu! Alege să reciclezi electrocasnicele și echipamentele electronice din casa ta, care și-au încheiat durata de viață. Iar când cumperi unele noi, optează pentru echipamente cât mai eficiente energetic, cu un impact redus asupra mediului și care te ajută să faci economie pe termen lung. Răspunde nevoilor prezentului cu alegeri pentru un viitor sustenabil!