Vladimir Putin Viziteaza Crimeea, Mariupol si Rostov in Plin Razboi cu Ucraina

Vladimir Putin Viziteaza Crimeea Mariupol Rostov Plin Razboi Ucraina

Vladimir Putin a facut in aceste zile vizite fulger in Crimeea, regiune din Ucraina ocupata de Rusia inca de acum 9 ani de zile, Mariupol, oras ocupat de catre Rusia in cursul razboiului pe care l-a declasant in februarie 2022, dar si Rostov, oras port al Rusiei din care se trimit multe resurse armatei din Ucraina.

Vladimir Putin s-a si plimbat cu masina noaptea prin Mariupol, fara a se vedea si distrugerile uriase pe care rusii le-au provocat acolo in urma bombardamentelor masive care au afectat orasul, insa vizitele sunt surprinzatoare in contextul in care presedintele Rusiei a evitat sa mearga in multe locatii in perioada razboiului.

“Putin vizitează postul de comandă din Rostov-pe-Don. Dictatorul rus Vladimir Putin a avut o întâlnire la un post militar de comandă și control din orașul rusesc Rostov-pe-Don, a susținut agenția de știri de stat rusă TASS pe 19 martie.

Potrivit presei ruse, Putin a călătorit cu elicopterul la Mariupol ocupat de ruși pe 18 martie. În aceeași zi, Putin a vizitat și Crimeea ocupată de ruși – la nouă ani după anexarea ilegală a peninsulei Ucrainei.”