Survivor Dezvaluie un IMPORTANT SECRET Privind Concurentii si Provocarile

Survivor Dezvaluie IMPORTANT SECRET Concurentii Provocarile

Survivor, cel mai popular reality show din Romania in momentul de fata, are dezvaluit in mod oficial un nou secret important cu privire atat la concurenti, cat si la probele care sunt acum in desfasurare, iar asta pentru ca de la PRO TV au venit de-a lungul timpului multe informatii importante cu privire la competitie.

Survivor are explicat mai jos faptul ca din cauza locatiei in care se afla concurentii din cadrul acestui concurs, probele la care participa nu reprezinta singura provocare cu care se confrunta, iar asta pentru ca inclusiv tarantulele sunt o provocare uriasa, ba mai mult, sunt o amenintare pentru participantii la competitie.

Chiar daca exista si serpi in locatia in care se desfasoara competitia, concurentii de la Survivor Romania nu sunt amenintati in mod grav de catre ei, deoarece acestia nu sunt veninosi, dar chiar si asa, trebuie sa fie foarte atenti sa nu fie muscati, pentru ca pot avea totusi probleme serioase, in final.

Survivor Romania inca este in plina desfasurare, si mai sunt multe saptamani in care competitia va mai avea episoade transmise, astfel ca ramane de vazut ce surprize majore ne vor mai fi dezvaluite de catre cei de la PRO TV prin emisiunile care vor fi difuzate in mod oficial pe canalul de televiziune.

“Ce zici? Tu ai putea conviețui în asemenea condiții ? Da, există și șerpi, dar aceștia nu sunt veninoși. În schimb, mare atenție la tarantulee… Săptămâna aceasta, jocurile Survivor au constant în demonstrarea agilității din partea concurenților.

Pe langa probe si conditiile meteo dificile, concurentii trebuie sa aiba si grija tarantulelor, care, atunci cand se simt amenintate, musca.”