Volodimir Zelenski Anunta Noi Sanctiuni Impotriva Persoanelor care Sustin Razboiul

Volodimir Zelenski anunta in mod oficial faptul ca Ucraina impune noi sanctiuni impotriva persoanelor si companiilor care sustin razboiul pe care Rusia l-a initiat in luna februarie a anului trecut, si totul pentru a duce la final cat mai rapid.

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos despre necesitatea acestor sanctiuni pe care Ucraina le-a introdus, insa impactul lor va deveni vizibil abia peste cateva luni de la impunere.

“Există noi sancțiuni NSDC. Peste 400 de persoane fizice și companii. Majoritatea sunt ruși. Este industria de apărare a statului terorist. Dar aceștia sunt și indivizi iranieni și sirieni, cei care ajută teroarea.

Studiem în profunzime fiecare dintre pașii noștri de sancționare. Sancțiunile ucrainene fac parte din presiunea globală asupra Rusiei. Toți cei care produc arme pentru teroare împotriva Ucrainei, care ajută Rusia să incite la agresiune, în special prin furnizarea de drone Shahed, și care susțin distrugerea dreptului internațional de către Rusia, nu pot fi decât marginali pentru lume.

Există un singur subiect care distruge viața: acesta este Rusia. Există o singură modalitate de a proteja viața: este necesar să expulzi armata rusă de pe pământul ucrainean. Și o vom face.

Slavă tuturor soldaților noștri care sunt acum în luptă! Slavă tuturor celor care ajută! Mulțumim tuturor celor care ne antrenează soldații, care tratează rănile, care fac voluntariat și care susțin spiritul de luptă al ucrainenilor! Glorie Ucrainei!”