Masura Kaufland de ULTIMA ORA si ce da GRATUIT Clientilor din Romania

Masura Kaufland ULTIMA ORA GRATUIT Clientilor Romania

Kaufland, lantul de hypermarket-uri din Romania care are foarte multe locatii in intreaga tara, ii anunta in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu o masura de ultima ora prin care ne ofera gratuit o serie de surprize pentru Paste 2023, iar mai jos avem si anuntul oficial facut de catre companie.

Kaufland spune ca in cadrul magazinelor din toata tara a amplasat 5 coduri promotionale care pot fi scanate cu ajutorul aplicatiei pe care o are compania, ele fiind utile pentru Kaufland Card, deoarece putem sa ne folosim de acestea pentru a profita de o serie de promotii speciale care vor fi disponibile pana in aprilie.

Trebuie sa scanam acele coduri pentru a vedea in aplicatia celor de la Kaufland Romania promotiile care sunt oferite, iar abia apoi vom putea profita de oricare dintre ele in magazinele din tara noastra, insa desigur numai cat timp se desfasoara campania pe care o puteti vedea mai jos, adica pana in aprilie.

Kaufland Romania nu spune ce fel de produse sunt incluse in aceasta campanie pentru Paste 2023, astfel ca va trebui sa le descoperim pe toate in momentul in care scanam codurile in magazinele din toata tara, deci va trebui sa descoperim toate surprizele in momentul in care ajungem in locatiile din tara.

Descoperă cele 5 coduri din magazinele Kaufland, scanează-le, și ai parte de promoții prin Kaufland Card! Pentru că bucuria vine din lucruri mărunte, de Paște te provocăm la un concurs de “spart” ouă, care se lasă cu promoții surpriză pentru sezonul de Paște!

Am aplasat în magazinele noastre 5 ouă de Paște colorate diferit. Descoperă-le pe toate și scanează codurile QR ca să găsești promoțiile ascunse în spatele fiecărui ou. Completează formularul de pe paginile de concurs, iar săptămâna următoare noi îți alocăm în contul tău Kaufland Card voucherele de discount pentru care ai optat, pentru ca tu să te bucuri de un coș de Paște Atât de ieftin!