ATENTIONARILE BANCA Transilvania de care Toti Clientii Romani sunt Vizati

ATENTIONARILE BANCA Transilvania Toti Clientii Romani Vizati

BANCA Transilvania, institutie financiara cu un numar foarte mare de clienti in toata Romania la momentul actual, a emis cateva atentionari foarte importante care ii vizeaza pe clientii din toata tara in momentul de fata, iar asta pentru ca aduce in atentia tuturor informatii despre cum se pot proteja online.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre faptul ca trebuie sa fim extrem de atenti la orice fel de campanii de tip phishing care au in centru tombolele, donatiile prin link-uri pe retelele de socializare, mesajele care ne spun ca am castigat anumite sume de bani, sau alte produse, dar si alte tipuri de scheme de acest gen.

Dupa cum puteti vedea in mesajul de mai jos al celor de la BANCA Transilvania, trebuie sa fim extrem de vigilenti cand ne sunt puse in fata mesaje de acest gen, iar asta pentru ca mai totdeauna acestea sunt doar tentative de frauda al caror singur scop este de a ne fura banii pe care ii avem.

BANCA Transilvania explica mai jos cum putem sa detectam un atac cibernetic de acest gen, iar asta pentru ca daca reusim sa nu ne lasam pacaliti, avem sansa de a nu deveni victimele celor care vor sa ne deposedeze de banii din conturi, insa daca devenim victima unui atac, e important sa cerem ajutor de la banca.

Fii atent la informații despre tombole, donații prin link-uri de pe rețelele de socializare etc., mesaje prin care ești anunțat că ai câștigat ceva și pentru a primi produsul de o valoare semnificativă trebuie să mai plătești o suma infimă pentru transport, la mesajele prin care ești anunțat că pentru a primi un colet (pe care nici nu l-ai comandat și nu îl aștepți) trebuie să plătești o taxă.

Analizează foarte bine ofertele care par foarte avantajoase, ele pot fi înșelăciuni. Toate aceste metode sunt capcane care te pot face să comunici fraudătorilor datele de card și parole de securitate pentru a autoriza de fapt tranzacții pe diverse site-uri de sume mult mai mari.