GRATIS de la DIGI Romania, ce Ofera FARA Bani Clientilor din Toata Tara

GRATIS DIGI Romania Ofera FARA Bani Clientilor Toata Tara

DIGI Romania, cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii din intreaga tara in momentul de fata, le spune milioanelor de clienti care platesc pentru serviciile sale despre ceea ce le este oferit in mod gratuit in momentul de fata, si oricine poate sa profite acum, daca indeplinste conditiile predefinite.

DIGI Romania a ales sa le ofere clientilor care au abonamente de internet fix posibilitatea de a se bucura de spatiu de stocare gratuit in DIGI Storage, desigur cu limita, dar chiar si asa, vorbim despre gratuitate la stocarea unei cantitati de date, ceva pentru care oamenii ar trebui in mod normal sa plateasca.

DIGI Romania le ofera clientilor cu abonamente Fiberlink 500 cate 20 GB de spatiu gratuit in DIGI Storage, iar clientilor Fiberlink 1000 cate 50 GB de spatiu gratuit in cadrul DIGI Storage, deci suficient de mult pentru a stoca o varietate de date, astfel ca merita sa aveti in vedere ceea ce a fost gandit de catre companie.

Dupa ce activati un asemenea tip de abonament, veti avea acces gratuit la spatiul de stocare din DIGI Storage, cei de la DIGI permitandu-ne sa ne cream un cont in cadrul website-ului propriu pentru a putea accesa platforma de tip cloud pentru stocarea de date, astfel ca nu trebuie sa mai facem si altceva.

DIGI explica pe website-ul sau ce inseamna acest proces, asa ca putem sa vedem foarte clar ceea ce se intampla, si putem sa aflam inclusiv de beneficii adiacente ofera DIGI Storage separat de faptul ca ne permite sa stocam fisiere in serverele celor de la RCS & RDS, totul gratuit in functie de abonament.

GRATIS DIGI Romania Ofera FARA Bani Clientilor Toata Tara DIGI Storage