Vouchere prin Vodafone Oferite GRATUIT Clientilor din Toata Romania

Vouchere Vodafone Oferite GRATUIT Clientilor Toata Romania

Vodafone, grup de telecomunicatii de la care milioane de romani primesc o varietate de servicii in momentul de fata, ii anunta in mod oficial pe acestia in legatura cu faptul ca in aceasta luna ofera, timp de mai multe saptamani, vouchere gratuite pentru serviciile catorva dintre partenerii existenti in My Vodafone.

Vodafone explica mai jos faptul ca vorbim despre vouchere saptamanale in valoare de 200 de LEI fiecare, de la majoritatea partenerilor sau, insa si despre un card de carburant de la Rompetrol care are o valoare de aproape 5.000 de LEI, astfel ca premiile sunt pe masura asteptarilor foarte multor oameni acum.

Conform celor de la Vodafone Romania, pentru a putea participa in cadrul acestei promotii, trebuie doar sa instalam aplicatia My Vodafone in iPhone si Android, aceasta fiind una dintre conditiile esentiale pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care sunt “puse la bataie” de catre companie impreuna cu partenerii sai.

Vodafone Romania deruleaza aceasta campanie doar pana la finalul lunii martie a acestui an, astfel ca aveti o perioada foarte limitata de timp in care puteti participa, aplicatia My Vodafone fiind distribuita in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store de catre compania din Romania acum.

Dăm premii în fiecare săptămână! Intră acum în aplicația My Vodafone și poți câștiga vouchere de câte 200 de lei de la partenerii noștri, să te răsfeți așa cum vrei. Valoarea premiilor oferite este: 6 carduri de carburant Rompetrol, fiecare în valoare de 200 RON. 10 vouchere de la Flanco, fiecare în valoare de 200 RON.

10 vouchere de la H&M, fiecare în valoare de 200 RON. 10 vouchere de la Sabon, fiecare în valoare de 200 RON. 1 card de carburant, fiecare în valoare bruta de 4,933.00 RON, în cadrul lanțului de benzinarii Rompetrol.