Notificarea ENEL foarte IMPORTANTA, ce fac MILIOANE de Clienti din Romania

enel cerere clienti factura electronica email pdf

ENEL, unul dintre grupurile cele mai mari de energie din Romania de la care primesc lunar energie electrica si gaze naturale 3 milioane de clienti, ii anunta pe toti dintre acestia despre faptul ca jumatate dintre ei si-au activat deja sistemul care le trimite prin e-mail factura electronica, ceva ce este recomandat multor altor clienti.

ENEL explica mai jos faptul ca activarea primirii facturii electronice prin e-mail ne asigura de faptul ca vom beneficia extrem de rapid de informatii cu privire la factura pe care o avem de platit in fiecare luna, aceasta fiind trimisa in format .PDF pentru clienti, si fiind accesibila direct din email-ul pe care il primim.

Notificarea pe care ENEL Romania a trimis-o, si prin care ne spune ca 1.5 milioane de clienti deja si-au activat factura electronica, are menirea de a ne arata ca exista multi oameni care au ales sa primeasca in acest mod acest document foarte important care ii ajuta sa inteleaga mai usor ceea ce au de platit in fiecare luna.

ENEL Romania recomanda acest sistem pentru toti clientii romani in ideea de a ii ajuta sa afle mai rapid ce au de platit cand vine vorba despre factura lunara, si e ceva ce n-ar trebui sa fie trecut cu vederea de catre nimeni, pentru ca poate fi de extrem de mare ajutor cand vine vorba despre plata la timp a facturilor.

Activează serviciul Factura prin e-mail și te alături celor aproximativ 1,5 milioane dintre clienții noștri care au ales să primească factura electronic! Odată activat serviciul, vei primi factura imediat după emitere, în căsuța poștală electronică, sub forma unui fișier tip .PDF.

Expeditorul mesajului pe care îl primești din partea noastră odată cu factura electronică este „Enel (clienti@enel.com)”, iar subiectul e-mailului pe care ți-l trimitem este „Emitere factura”. Astfel, factura ajunge la tine rapid, în deplină siguranță și o verifici oricând dorești! O achiți cu doar câteva click-uri și, în plus, ai grijă și de mediu! Află cum să-ți activezi factura prin email.