Masurile BANCA Transilvania foarte IMPORTANTE Luate pentru Clientii Romani

Masurile BANCA Transilvania IMPORTANTE Luate Clientii Romani

BANCA Transilvania ii anunta in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu masurile foarte importante care au fost luate pentru ei pana la momentul actual pentru a li se oferi siguranta cat mai mare cand vine vorba despre retragerile de la bancomatele pe care le are in diverse locatii din toata tara.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre faptul ca peste 80% dintre bancomatele sale sunt contactless, astfel incat putem sa retragem bani chiar si fara a introduce cardul in bancomat si a genera retragerea banilor, apropierea cardului fizic permitand retragerea banilor imediat, insa asta nu e tot.

Conform celor de la BANCA Transilvania, putem sa retragem bani de la bancomate inclusiv daca nu avem cardul fizic la noi, iar asta deoarece prin intermediul aplicatiei BT Pay putem face acest lucru oricand avem nevoie, o optiune speciala din cadrul aplicatiei facilitand retragerea de bani oricand avem nevoie.

BANCA Transilvania vorbeste deasemenea mai jos si despre faptul ca este important sa si verificam chitantele de depunere pentru a ne asigura ca am depus sumele corecte de bani, atunci cand facem anumite tipuri de depuneri, acest pas fiind unul foarte important pentru a fi siguri ca banii depusi ajung in cont.

Peste 80% dintre bancomatele noastre sunt contactless, asa incat. Poti retrage bani fara a introduce in fanta cardul fizic, ci doar prin apropierea cardului fizic sau digital (din aplicatia BT Pay) de semnul contactless de pe bancomat; Poti retrage bani chiar si daca nu ai la tine cardul fizic.

Practic, din BT Pay sau NeoBT alegi cardul de pe care doresti sa scoti bani si generezi un cod unic pe care il introduci la ATM. Daca depui bani la BT Express Plus, verifica intotdeauna sa nu depasesti limita zilnica de depunere; verifica intotdeauna chitanta pentru confirmarea tranzactiei sa te asiguri ca banii au ajuns in contul dorit.