Ucraina Pregateste o Ofensiva la Bahmut, Primeste Noi Tancuri Leopard din Spania

Ucraina Pregateste Ofensiva Bahmut Primeste Noi Tancuri Leopard Spania

Ucraina pregateste o noua ofensiva in Bahmut pentru a indeparta trupele ruse mai departe de orasul care este asediat de saptamani intregi, fara vreun rezultat notabil din partea Rusiei, ceva ce nu vine ca vreo surpriza prea mare, din moment ce a inregistrat pierderi masive in aceasta localitate.

Ucraina s-ar putea baza in aceasta ofensiva si pe noi tancuri Leopard 2 pe care Spania urmeaza sa i le trimita, ele putand fi extrem de importante pentru ofensiva care va fi derulata, insa desigur ca nu sunt singurele pe care tara le-a primit in ultima perioada.

“Spania va trimite Ucrainei primele tancuri Leopard 2 săptămâna viitoare. Ministerul spaniol al Apărării a raportat pe 23 martie că va transfera primele șase din zece tancuri de luptă principale Leopard 2 pe care le-a promis pentru Ucraina până la sfârșitul săptămânii viitoare.

Ucraina va „profita” în curând de oboseala trupelor ruse din Bakhmut. Forțele ucrainene din Bakhmut se pregătesc să „profite” de pierderile masive și oboseala forțelor ruse, a scris Oleksandr Syrskyi, comandantul Forțelor Terestre ale Ucrainei, pe 23 martie.”