Informarile WhatsApp cu Noutati IMPORTANTE pentru iPhone, Android si Windows

Informarile WhatsApp Noutati IMPORTANTE iPhone Android Windows

WhatsApp a publicat o foarte importanta informare care vizeaza toate telefoanele iPhone si Android in momentul de fata, una pe care trebuie sa o ai in mod neaparat in vedere, iar asta pentru ca vorbeste despre numarul de dispozitive pe care le putem interconecta pentru a folosi un cont din platforma.

WhatsApp explica mai jos faptul ca putem interconecta pana la 4 dispozitive pentru a avea sincronizate informatiile dintr-un anumit cont, toate fiind criptate, ceva ce desigur ca stiam inca dinainte ca mesajul de mai jos sa devina public, iar asta deoarece criptarea informatiilor este unul dintre elementele cheie ale platformei.

Conform celor de la WhatsApp Messenger, chiar daca telefonul principal pe care avem logat contul din platforma, ramane fara internet, noi vom primi in continuare mesajele pe celelalte dispozitive interconectate, si vom putea comunica cu toate persoanele care vor sa vorbeasca cu noi la un moment dat.

WhatsApp Messenger spune deasemenea ca a facut o noua versiune a aplicatiei sale pentru Windows, aceasta fiind acum mult mai rapida in incarcarea informatiilor, interfata fiind deasemenea imbunatatita pentru a fi mai familiara, si pentru a simplifica comunicarea intre diversi utilizatori.

No charger, no problem. Now you can link WhatsApp to up to 4 devices so your chats stay synced, encrypted, and flowing even after your phone goes offline. To make linking devices even easier, we’ve created an entirely new app for Windows. With faster loading and a familiar interface, chatting between devices feels seamless.