Mesajele Kaufland de ULTIMA ORA pentru Clientii din Toata Romania Acum

Mesajele Kaufland ULTIMA ORA Clientii Toata Romania Acum

Kaufland, de departe unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania, a hotarat sa publice o serie de mesaje importante pentru clientii din intreaga tara, iar asta pentru ca le aduce in atentie un beneficiu major care le este oferit in momentul de fata, daca aleg sa profite de el acum.

Kaufland le spune clientilor ca in cadrul aplicatiei Kaufland Card le ofera romanilor posibilitatea de a profita de “Caruselul cu oferte” pentru a cumpara televizoare de la Samsung la preturi reduse, toate modelele pe care magazinul online le vinde fiind listate oricum in aceasta pagina, daca sunteti interesati.

In cazul in care nu ati stiut, cei de la Kaufland Romania au de ceva vreme in cadrul aplicatiei Kaufland Card implementate o serie de oferte speciale de la diversi parteneri terti, ele fiind gandite pentru a completa ofertele care sunt in mod normal disponibile pentru noi, ceea ce este o masura pe care multa lume o va aprecia.

Kaufland Romania explica pe website-ul sua ceea ce inseamna “Caruselul cu oferte” pe care l-a gandit pentru clientii din toata tara, si e bine sa profitam de tot in ideea de a avea parte de reduceri la diverse produse care nu sunt, in mod obisnuit, disponibile in cadrul magazinelor pe care compania le are in toata tara.

Ai Kaufland Card, ai super benificii! Doar prin Kaufland Card ai 7% reducere la toate televizoarele 4k Samsung, dar și la toate electrocasnicele mari Samsung de pe Flanco Romania! Descoperă în aplicația Kaufland ofertele partenerilor noștri pentru utilizatorii Kaufland Card. Le regăsești la secțiunea “Caruselul cu oferte”.

Deoarece lucrurile bune vin ușor cu Kaufland Card, am adunat la un loc toate beneficiile de care te poți bucura oricând: reduceri speciale, colectarea de stele în aplicație și promoții personalizate.