Anunturile CEC Bank de ULTIM MOMENT pentru Clientii din Toata Romania

Anunturile CEC Bank ULTIM MOMENT Clientii Toata Romania

CEC Bank a facut doua anunturi extrem de importante, de ultim moment, pentru toti clientii din Romania, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie informari oficiale publicate chiar in cursul acestor zile, ele vizand ceea ce le este oferit clientilor, pe de o parte, dar si ceea ce pot face multumita serviciilor bancii.

CEC Bank vorbeste mai jos, in primul rand, despre faptul ca oricare dintre clientii din Romania pot retrage bani de la bancomate in mod contactless, adica inclusiv daca nu au cardul la ei pentru a face retragerea in mod obisnuit, si asta pentru ca isi pot utiliza telefoanele mobile pentru a realiza tranzactiile.

Mai mult decat atat, CEC Bank le vorbeste clientilor din toata Romania si despre faptul ca inca pot beneficia de reducerea de 10% pentru plata impozitelor si taxelor locale, iar plata lor poate fi realizata inclusiv prin intermediul aplicatiei pe care banca o are, deci puteti sa profitati oricum de tot.

CEC Bank explica mai jos tot ceea ce trebuie sa stie romanii in legatura cu modul in care isi pot achita taxele si impozitele locale prin serviciile sale, sau in care pot retrage bani de la bancomate chiar si fara a avea cardurile la ei, deci ramane doar sa alegeti daca vreti sa profitati de aceste sisteme, sau nu.

Ai ieșit la alergat, ți-ai uitat cardul acasă și ai nevoie să scoți bani de la bancomat. Ce faci în situația asta? Simplu! Retragi bani contactless de la ATM-urile CEC Bank cu telefonul sau smartwatch-ul.

Știi cât de simplu poți plăti taxele și impozitele din aplicația CEC app? Dacă nu știi, îți spunem noi: intri în meniul principal; selectezi secțiunea Taxe și Impozite și completezi câmpurile necesare; verifici sumele și plătești online. PS. Dacă plătești până pe 31 martie, ai reducere de 10%