GRATUIT de la Kaufland pentru Romani, da Vouchere de 500 de LEI

GRATUIT Kaufland Romani Vouchere 500 LEI

Kaufland, unul dintre lanturile de hypermarket-uri cu un numar urias de magazine din toata Romania in momentul de fata, isi anunta in mod oficial clientii in legatura cu ceea ce ar trebui sa stie chiar acum privind o promotie speciala prin care le ofera gratuit vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI.

Kaufland vorbeste ma ijos despre faptul ca iubitorii de animale de companie pot participa la o promotie speciala care este in derulare chiar acum, iar in baza ei oricine poate castiga unul dintre cele 3 vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare, acestea putand fi utilizate pentru achizitii din magazinele din tara.

Puteti vedea, in baza mesajului de mai jos al Kaufland Romania, ca pentru a participa la aceasta promotie speciala nu trebuie decat sa lasam un comentariu la postarea de mai jos, de pe reteaua de socializare Facebook, si sa respectam conditia de participare, si asa vom fi in mod automat inscrisi in campanie dupa ce lasam acel comentariu.

Kaufland Romania explica deasemenea mai jos faptul ca exista posibilitatea de a ne inscrie de mai multe ori pentru a participa la aceasta campanie speciala, deci inclusiv din acest punct de vedere exista beneficii pentru noi, asa ca ramane doar sa ne decidem cum anume dorim sa participam la aceasta promotie speciala.

CONCURS: Ai un prieten care iubește cățeii și pisicile? Dă-i tag în comentarii și poți câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei! Concursul se încheie, joi, pe data de 30.03. Se vor lua în considerare pentru desemnarea câştigătorilor doar înscrierile înregistrate în perioada specificată. Participanţii pot răspunde de mai multe ori pe parcursul loteriei publicitare.