Vladimir Putin Confirma ca Belarus va Gazdui Armele Nucleare ale Rusiei

Vladimir Putin Confirma ca Belarus va Gazdui Armele Nucleare ale Rusiei

Vladimir Putin afirma ca Belarus urmeaza sa gazduiasca armele nucleare ale Rusiei, iar pana in data de 1 iulie urmeaza sa fie finalizate si facilitatile militare necesare pentru stocarea rachetelor care au focoase nucleare, astfel ca vom vorbi despre o noua tara dcare poate reprezenta un pericol nuclear pentru NATO.

Vladimir Putin a trimis deja in Ucraina lansatoare de rachete Iskander, care pot avea focoase nucleare, desi nu ar avea inca, insa lucrurile se vor schimba in lunile urmatoare, iar Belarus va deveni o tara cu care foarte multe alte tari vor trata diferit din punct de vedere politic, economic, sau mulitar.

“Belarusul va avea gata un depozit pentru arme nucleare rusești până la 1 iulie. Acest lucru a declarat Putin într-un interviu pentru presa rusă. Potrivit dictatorului din buncăr, depozitul va găzdui focoase nucleare tactice rusești.

Criminalul de război a remarcat că #Rusia a desfășurat deja complexul „Iskander” în #Belarus, care poate fi folosit ca purtător de arme nucleare.”