Anuntul lui Volodimir Zelenski, ce PROBLEME Majore are Ucraina

Anuntul lui Volodimir Zelenski, ce PROBLEME Majore are Ucraina

Volodimir Zelenski face un extrem de important anunt cu privire la problemele cu care se confrunta Ucraina in plin razboi cu Rusia, iar asta pentru ca aduce in discutie ceea ce ii lipseste armatei tarii sale pentru a lansa o noua contraofensiva, si este vorba despre arme suficiente pentru a o duce la bun sfarsit.

Volodimir Zelenski spune deasemenea ca nu a avut vreo discutie cu un reprezentant al Chinei in legatura cu o posibila intrevedere cu presedintele Xi Jinping, ceea ce nu este afirmat pentru prima oara, fiind cunoscut faptul ca din China n-au venit tocmai semnale pozitive pentru incheierea razboiului fara ca Rusia sa obtina tot ce vrea.

“Ucraina nu poate începe încă contraofensiva din cauza lipsei de arme. Ucraina nu poate începe următoarea contraofensivă din cauza lipsei de arme, inclusiv de echipamente grele și avioane de luptă, a declarat președintele Volodymyr Zelensky.

Ucraina nu a primit propunere de mediere pentru pace din partea Chinei. Președintele Volodymyr Zelensky nu a primit din partea Chinei o propunere de a media pacea dintre Ucraina și Rusia. Zelensky a spus că a transmis „mesaje directe” prin canale diplomatice că dorește să vorbească cu liderul Chinei Xi Jinping, dar nu a primit un răspuns.”