Volodimir Zelenski Vorbeste despre Dificultatile de pe Frontul Razboiului cu Rusia

Volodimir Zelenski Vorbeste despre Dificultatile de pe Frontul Razboiului cu Rusia

Volodimir Zelenski vorbeste despre dificultatile pe care armata Ucrainei le intampina pe frontul razboiului cu Rusia, iar asta pentru ca in fiecare ora se lanseaza atacuri noi, cu o intensitate mult mai mare pe foarte multe regiuni din intregul front.

“Ca de fiecare dată, astăzi voi menționa luptătorii noștri, care au dat cel mai bun rezultat în ziua trecută.

În primul rând, în regiunea Donețk. Glorioasa a 72-a brigadă mecanizată separată, numită după Zaporozhianii Negri – vă mulțumesc, băieți! Marini ai brigadei 36 – bravo! Brigada 55 Separată de Artilerie Zaporizka Sich – vă mulțumesc, soldaților, pentru acuratețea voastră constantă, fapte adevărate întărite de luptă! Marinei din brigada 35 și brigada 79 separată de asalt aerian – vă mulțumesc!

Direcția Zaporizhzhia. Brigada 44 Artilerie numită după Hetman Danylo Apostol – vă mulțumim pentru acuratețe!

Aș dori să menționez toți luptătorii noștri care lovesc în ocupant ca răspuns la teroare, care identifică pozițiile inamicului din care atacă orașele noastre. Fiecare poziţie a teroriştilor distrus este viaţa salvată a poporului nostru.

Mulțumesc personalului Forțelor Armate, informațiilor și Serviciului de Securitate – tuturor celor care sunt implicați în îndeplinirea acestei sarcini… Răspunsul corect de foc pentru cei care sunt sursa terorii.

Mulțumim tuturor celor care apropie victoria Ucrainei! Slavă tuturor celor care luptă pentru Ucraina!

Momentul războiului pe scară largă pentru țara noastră a pus Serviciul de Securitate al Ucrainei în condițiile unei lupte constante pentru Ucraina și, în același timp – selecție internă dură, curățare internă.

Vă sunt recunoscător pentru faptul că depășiți cu cinste toate încercările, apărați Ucraina cu demnitate și garantați statului nostru o bază solidă de securitate!

Fundația, părți din care au devenit deja numeroasele tale succese în luptele împotriva ocupantului, în confruntarea cu inamicul intern, în protejarea Ucrainei de răul și răutatea colaboratorilor.

Numai mai târziu, după victoria noastră, vă vom putea spune detaliile multor sarcini și bătălii. Când va veni timpul ca operațiunile eroice secrete ale SBU să devină legendele poporului ucrainean.

Dar toți bărbații și femeile ucraineni pot fi deja siguri că Serviciul de Securitate al statului nostru va adăuga din ce în ce mai multe pagini eroice istoriei noastre naționale.”