GRATUIT de la BRD Romania, ce le Ofera Oricaror Clienti Romani

GRATUIT BRD Romania Ofera Oricaror Clienti Romani

BRD Romania, una dintre bancile cele mai mari din tara noastra, cu milioane de clienti care beneficiaza de serviciile sale in aceasta perioada, ii anunta in mod oficial pe toti in legatura cu ceea ce le este oferit in mod gratuit chiar acum, si vestile sunt excelente pentru foarte multi dintre oameni, din fericire.

BRD Romania explica mai jos faptul ca oricare dintre clientii, sau cei care nu sunt clienti, aleg sa isi faca un credit BRD Expresso Restart pentru refinantare, impreuna cu un card de credit BRD Mastercard, vor intra in mod automat in campania pentru a castiga o masina, dar si sute de vouchere eMAG.

Conform celor de la BRD, o masina Renault Arkana E-TECH Hybrid este oferita gratuit ca parte a promotiei, impreuna cu 200 de carduri cadou eMAG in valoare de 300 de LEi fiecare, deci vorbim despre premii extrem de interesante care ne sunt oferite de catre banca, daca suntem dornici sa profitam de ele.

BRD explica pe website-ul sau cum putem profita de tot, iar tot acolo sunt si informatii detaliate cu privire la modalitatea in care putem beneficia de un credit de la banca, astfel ca ramane doar sa ne decidem daca dorim, sau nu, sa intram in aceasta promotie speciala care este in momentul de fata in derulare.

Reia planurile puse-n așteptare cu Creditul BRD Expresso Restart pentru refinanțare. În plus daca îți iei și un Card de Credit BRD Mastercard, intri automat în tragere la sorți pentru unul dintre premiile campaniei: 1x Renault Arkana E-TECH Hybrid, 200x carduri cadou eMAG de 300 de LEI.

Spune-ne ce credit iți dorești! Și alege să îți încasezi venitul în contul de la BRD pentru a beneficia de costuri reduse. Completează datele necesare analizei creditului! Semnează acordul ANAF și alege contul în care vrei să îți transferăm banii.