OFICIAL de la WhatsApp, Schimbarile IMPORTANTE Lansate in iPhone si Android

OFICIAL WhatsApp Schimbarile IMPORTANTE Lansate iPhone Android

WhatsApp a decis sa anunte in mod oficial o serie de schimbari extrem de importante pe care le-a lansat pentru iPhone si Android in cursul zilelor acestora, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre modificari pe care multa lume le astepta de ceva vreme, si care sunt disponibile abia acum pentru noi.

WhatsApp spune, in primul rand, ca le ofera utilizatorilor posibilitatea de a avea pana la 1024 de participanti in cadrul grupurilor de conversatii, o cifra foarte mare care ne arata inca o data ca intentia companiei este de a aduce impreuna comunitati cat mai mari de oameni cu functiile pe care le ofera oficial.

Oficial a fost anuntat deasemenea de catre WhatsApp Messenger ca a fost lansat pe iPhone si Android inclusiv functia in baza careia putem administra mai eficient grupurile de conversatii, astfel ca administratorii au puterea de a aproba, sau respinge, intrarea in grupurile de conversatii a oricaror persoane care vor sa faca parte din ele.

WhatsApp Messenger spune ca inclusiv acea functie care ne ajuta sa descoperim grupuri comune cu oricare dintre contactele noastre a fost lansata, iar multumita ei putem vedea mai usor ce grupuri impartasim cu persoanele cu care discutam in mod obisnuit in cadrul grupurilor din care facem parte.

Mai mult este mai mult! Știind ce face ca grupurile să prospere, am adăugat noi funcții chaturilor dvs. de grup: dimensiunea grupului a dublat la 1.024. Administratorii controlează cine se poate alătura grupurilor. Căutați și vedeți grupurile partajate. Cu mai mulți oameni și mai mult control, conexiunile de grup pot continua să crească.